Equalité en Iceberg voor een sportieve look

  • Karel
  • Geen reacties

Heb je een sportieve kledingstijl en ben je op zoek naar nieuwe kledingmerken? Wil je liever niet talloze winkels of sites doorzoeken naar de beste opties? Dat hoeft ook niet meer! Wij hebben dit allemaal al voor je gedaan! We hebben twee van de mooiste merken gevonden die sportiviteit en kleur combineren op gewaagde of juist klassieke manier. We hebben het over Equalite en Iceberg. Deze twee merken zijn de droom voor iedereen die er sportief, maar toch stijlvol uit wil zien. Ben je benieuwd naar deze merken? Lees dan snel verder!

Equalité

Je kan het misschien al een beetje van de naam afleiden, maar Equalité is een merk dat voor gelijkheid staan en heeft dus ook unisex kleding. Dit houdt in dat ze geen onderscheid maken tussen de kleding voor mannen en vrouwen. Al hun kleding heeft een sportieve, maar wel stijlvolle look. Dit komt doordat bijna al hun kleding effen van kleur is. Bij sommige items wordt er wel gespeeld met verschillende kleuren, maar toch blijven deze items neutraal. Dit wordt gedaan doordat Equalité vaak niet meer dan twee kleuren combineert en veel gebruik maakt van colour blocking. Je kan bij Equalité de mooiste jassen en bodywarmers vinden, maar ook matching trainingspakken. Natuurlijk kan je ook de shirts sweaters en broeken apart van elkaar kopen.

Iceberg

De kleding van Iceberg kan het beste omschreven worden als sportief gemixt met street style. Iceberg is zeker niet bang om met kleuren en printjes te spelen en hierdoor zijn veel van hun ontwerpen erg gewaagd. Wel zorgen ze ervoor dat er ook neutrale of rustige opties zijn. Ze hebben verschillende broeken en shirts met hetzelfde patroon, maar zorgen er ook voor dat je genoeg opties hebt om er iets anders bij te combineren. Dit doen ze doordat ze met veel dezelfde kleuren werken, waardoor veel bij elkaar past.

De kleding en accessoires van Iceberg

Iceberg maakt nog wel een onderscheid tussen mannen- en vrouwenkleding. Bij de vrouwen hebben ze natuurlijk gewoon broeken, jurken en shirts. Maar je kan er ook petten, tassen en sokken vinden. Ook hebben ze zelfs badkleding! Hun tassen en petten hebben dezelfde stijl als hun kleding en dus zijn deze perfect bij elkaar te combineren. Ook de mannen kunnen hun outfit afmaken met de mooiste riemen, sokken, petten en schoenen. Bij Iceberg kan je dus in één keer een hele nieuwe outfit halen en dat is goed om te weten.

Drop Your Comment

Proudly powered byWordPress. Theme byWeblizar.