Een sprekend gezicht op alle manier

  • Karel
  • Geen reacties

Je gezicht is belangrijk voor je uiterlijk, zelfs als je daar niet te veel om geeft. Dit is toch het eerste waar mensen naar kijken en het laat veel zien als het gaat om je gemoedstoestand. Een sprekend gezicht is prachtig, daar mogen best onvolmaaktheden inzitten. Het laat het leven dat geleefd is zien. En toch is het wel fijn dat je jouw gezicht ook nog mooier kan maken, als je dat zelf wilt. Niks moet en alles mag. In deze blog vertel ik meer.

Ken je gezicht

Je moet je gezicht goed kennen om daarmee aan de slag te kunnen gaan. Dit is omdat je de details die je mooi vindt aan jezelf wilt kunnen accentueren. Zo vallen die meer op en verbloem je de dingen die je niet zo mooi vindt aan jezelf. Laat het duidelijk zijn dat je mooi bent zoals je bent, compleet. Maar door bijvoorbeeld met make-up aan de slag te gaan, kan dit wel bevorderlijk zijn voor je zelfvertrouwen en dat is toch heel erg fijn.

Goed gezien, goed gepast

Soms moet je iets aan je gezicht aanpassen of toevoegen, denk bijvoorbeeld aan een bril. Als je ineens iedere dag een bril moet dragen, kan dit het beeld van je gezicht behoorlijk veranderen. Handig is het dus om brillen uit te testen voor je er één aanschaft. Dit kan je online soms al doen! Heel handig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een webcam. Brillen online kopen is sowieso een aanrader als je al weet wat je wilt hebben. Het scheelt weer een tripje naar de winkel. Of je nu gaat voor een ‘gewone’ bril, een leesbril of een combinatie van die twee in een multifocale bril. Je vindt het allemaal op de website van Charlie Temple.

Alle tekenen van het leven

Een bril is wel zo handig. Het is een luxe maar wel een noodzakelijk Gelukkig is het voor de meeste mensen hier beschikbaar. Je kan het zien als een functionele accessoire, zeker als je het lastig vindt dat dit je gezicht verandert. Maar hoe je er ook uitziet, je wilt natuurlijk wel dat je goed kan zien, dit verbetert de kwaliteit van je leven. Je bent mooi zoals je bent, maar dat betekent niet dat je niet mag kijken naar manieren om je uiterlijk te ‘verbeteren’ op een manier die jij mooi en fijn vindt om zo je zelfvertrouwen te vergroten.

Drop Your Comment

Proudly powered byWordPress. Theme byWeblizar.