Trip met de trein, wat neem je mee?

  • Karel
  • Geen reacties

Na een paar jaar gaat de wereld weer open en kunnen we weer op reis. Maar we dienen ook rekening te houden met het klimaat dus we ruilen het vliegtuig in voor de trein. Een treinreis duurt vaak langer dus hoe bereid je je goed voor op de reis over het spoor? In deze blog geef ik je tips. Lees je mee?

In de grote koffer

Neem niet te veel stukken bagage mee in de trein. Je moet er immers constant een oogje op houden, dat hoeft in het vliegtuig niet. De grote koffer kan je vaak boven je of onder je stoel plaatsen. Neem daarnaast nog een handtas mee en houdt het daarbij, dat is het makkelijkst.

De belangrijkste items

Uiteraard moet je de meest voor de hand liggende items meteen inpakken. Denk hierbij aan je portemonnee en sleutels, je muziekoortjes maar ook je telefoon. Bewaar de boel goed in speciale vakjes in je tas en verpak je telefoon in een hoesje zoals een IPhone 13 pro case. Tijdens reizen en vooral het haasten dat erbij komt, kan er nog weleens iets vallen en het is zonde als dat je telefoon is. Met een hoesje iPhone 13 pro max voorkom je zulk ongeluk voor je telefoon.

De voorbereiding bij de hand

Plan je reis vooraf goed uit. Zelfs als je lang in één trein zit, zal je bij treinreizen meer over moeten stappen en dus is het handig om vooraf te kijken wat je precies moet doen, waar je moet zijn en hoe laat. Print dit desnoods uit zodat je het continue kunt raadplegen onderweg.

Voor het entertainment

Gedurende de rit kan je uit het raam kijken maar als dat je op een gegeven moment toch verveeld, is het handig als je iets extra’s bij je hebt om je mee te vermaken. Zoals een laptop met films of een goed boek. Vergeet dit niet en pak het in in de handtas zodat je er makkelijk bij kan en tussen entertainment middelen kan wisselen. Reis je met meerdere? Neem dan een spelletjes mee zoals een pak kaarten.

De reis of de bestemming

Het is duidelijk dat je van zo’n reis iets heel gemakkelijks kan maken en ook nog iets leuks. En dat is toch fijn. Zeker als de reis één of meerdere van je vakantiedagen betreft. De reis is onderdeel van de vakantie en misschien wel belangrijker dan de bestemming.

Drop Your Comment

Proudly powered byWordPress. Theme byWeblizar.